Foto

Tiglele metalice Novatik Practik sunt realizate din oțel cu acoperire Colofer® Classic – marcă înregistrată a VoestAlpine – protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi au grosimea nominala de 0,45 mm.
Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa pe teritoriul Romaniei.

Acoperirea Colofer®, marca inregistrata VoestAlpine, asigura un aspect mat deosebit, in tonuri cromatice care pot fi armonizate cu usurinta oricarei arhitecturi.

Novatik Avangarde este prima tigla metalica vopsita dupa profilare produsa in Romania.

Acest procedeu inovator pentru Romania ofera tiglei protectie sporita la coroziune, este rezistenta la impact, este eco-friendly si are un aspect glossy modern.

Tabla prefaltuita este considerata a fi tipul de invelitoare cel mai apropiat de traditionalele acoperisuri faltuite. De aceea Tabla prefaltuita Novatik Click este o solutie potrivita atat pentru renovari si restaurari, dar si pentru arhitecturi ultra-moderne.
Novatik Ronda este un sistem semirotund de jgheaburi si burlane.

Este ideal pentru cei care cauta un sistem pluvial traditional, cu o cromatica naturala, ce se poate integra cu usurinta in arhitectura oricarei fatade.

Novatik Quadra este un sistem rectangular de jgheaburi si burlane.

Este o alternativa moderna a sistemului pluvial semirotund si este confectionat din acelasi otel finlandez de calitate, cu strat de protectie Pural care garanteaza culoarea jgheaburilor si burlanelor.