Pentru a produce sistemul pluvial Novatik, Final Distribution a investit in utilaje performante, de ultima generatie, iar materia prima utilizata este otelul. Cu acoperire organica de minim 25 de microni pe fiecare fata, cu strat de protectie de zinc 275 g/mp si grosime (otel + straturile de acoperire organica) de 0,6 mm. Acoperirea Colofer® si stratul de protectie de zinc de pe ambele fete garanteaza durabilitatea sistemului si consistenta in timp a culorilor.

Componentele sistemului pluvial Novatik sunt create astfel incat sa se imbine perfect cu efort minim. Profilul jgheabului, robustetea carligelor de jgheab, designul pieselor de imbinare a jgheaburilor si introducerea unor elemente noi precum burlanele intermediare cu cot si carligul ascuns de jgheab sunt doar cateva din motivele pentru care achizitia unui sistem pluvial Novatik este cea mai buna alegere.

Forma speciala a jgheabului

Partea din fata a jgheabului este pliata catre interior si nu catre exterior, ca in cazul altor sisteme, asigurandu-se astfel colectarea unui volum mai mare de apa pe metru liniar de jgheab.

Datorita faptului ca jgheabul Novatik nu permite apei sa se reverse necontrolat peste margine, fatada casei tale va fi protejata chiar si in cazul ploilor torentiale. Sistemul Novatik ascunde astfel o functionalitate imbunatatita sub un aspect clasic.

Carlige de jgheab robuste

Carligele de jgheab sunt realizate din platbanda de otel de 5 mm grosime, protejata cu un strat de zinc de 250 g/mp.

Poti fi sigur ca odata instalat, oricat de mare ar fi cantitatea de apa ce trebuie evacuata de pe acoperis, carligele nu vor ceda iar sistemul va ramane la locul lui. Un carlig solid de jgheab reprezinta, in aceeasi masura, siguranta in plus pentru montatori.


Design special al imbinarii de jgheab

Avand mecanismul de strangere ascuns in spatele jgheabului, aspectul vizual al imbinarii de jgheab este impecabil.

De-a lungul jgheabului, linia vizuala va avea un aspect discret, continuu si nu va fi rupta de elemente inestetice. Sistemul pluvial Novatik aduce casei tale, pe langa calitatea si performantele unui produs de top, clasa si stilul unei imagini ireprosabile.

Pret eficient fara sacrificarea calitatii

Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik propune, ca alternative, utilizarea coturilor si evacuarilor de jgheab gofrate, a elementului intermediar de burlan dotat cu cot sau a carligului ascuns pentru jgheab.

Cotul gofrat si elementul intermediar cu cot, impreuna cu carligul ascuns si un model special al racordului jgheab-burlan iti pot aduce economii intre 10% si 15% din pretul total al sistemului.


Un sistem pluvial flexibil, cu instalare rapida

Cotul gofrat se poate realiza la orice unghi intre 25° si 90°.

In functie de distanta de la streasina la fatada si lungimea elementului intermediar de burlan, poti calcula unghiul pe care trebuie sa-l aiba cotul de burlan astfel incat sa nu ai pierderi de material. Mai mult decat atat, poti opta pentru elementul intermediar cu ambele coturi, superior si inferior. Vei reduce astfel timpul si, implicit, costurile de montaj.

Linii de profilare moderne si performante

Liniile de profilare in care a investit Final Distribution reprezinta garantia ca fiecare jgheab sau burlan produs este identic atat cu cel dinaintea lui cat si cu cel care va fi produs la o data ulterioara.

Daca te vei decide sa faci o extindere in viitor, poti fi sigur ca sistemul pluvial Novatik din acel moment va fi perfect compatibil cu cel pe care il ai deja.


Ai avantajul unui producator local

Daca ai o afacere cu materiale de constructii, atunci oamenii, logistica si spatiul de productie si depozitare sunt principalele motive pentru care Final Distribution ar trebui sa fie furnizorul tau de sisteme pluviale si nu numai.

Fiind producatori locali, iti putem onora rapid orice comanda, indiferent de cantitate, culoare sau specificatii.

Garantie sisteme pluviale

Pentru ca tu sa stai linistit, atat ca distribuitor cat si ca beneficiar al sistemului, iti acordam o garantie de 15 ani pentru sistemele de drenaj prevopsit si 2 ani garantie pentru sistemele de drenaj galvanizat.